Installationer ved nybyggeri og tilbygninger

I RO’s Teknik har vi stor erfaring med at varetage montering af alle former for el-installationer i forbindelse med bygeprojekter - fx nybyggeri, ombygning og tilbygning - eller i typehuse, villaer, rækkehuse eller lejligheder. Vi løser både opgaver for private boligejere og for virksomheder.

Tag os med på råd

Når du skal i gang med et større byggeprojekt, har du brug for at få en ekspert ind over mange af løsningerne. Med en autoriseret el-installatør fra RO’s Teknik er du garanteret, at opgaven udføres professionelt, sikkert og til tiden.

Vi er eksperter i nye installationer i typehuse og andre boligbyggerier, hvor ensartethed er højeste prioritet. Og for private boligejere kan vi gennemgå og renovere el-installationer - eller installere helt nye løsninger i fx tilbygninger eller større ombygninger.

Kontakt os og indhent et tilbud

Ønsker du at få et tilbud på din opgave eller høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Vores el-installatør laver meget gerne et godt tilbud til dig, når vi har hørt mere om dit projekt.

Du kan kontakte os på telefon 3217 7546 eller e-mail info@ros-teknik.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
Evt. fotos
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

RO’s Teknik håndterer alt lige fra nybyggerier, renoveringer, tilbygninger og mindre opgaver så som udvidelser på eksisterende installationer, reparationer og fejlfindingsopgaver.

facebook    linkedin

RO's Teknik ApS

​​Navervej 30 D

4000 Roskilde
​+ Se rutevejledning

​​

Telefon: 3217 7546

E-mail: info@ros-teknik.dk

​​

CVR: 30076176