​Lad os finde den rigtige varmepumpe til dit behov

​En luft/luft varmepumpe kan være en rigtig god løsning som supplement til boligens primære varmekilde. Også som primær varmekilde, kan en luft/luft varmepumpe fungere. Den rigtige løsning som tilpasses det enkelte behov, er vejen frem, for energibesparelse, miljø, design og for økonomien.

Hos RO´s Teknik ønsker vi at give de rigtige priser ud fra de rigtige løsninger. Dette mener vi gøres bedst med god sparring og den rigtige rådgivning sammen med dig som slutbruger.

Hvorfor kan en luft/luft varmepumpe betale sig?

En luft/luft varmepumpe giver energien tilbage flere gange end den energi der føres til anlægget. Oftest får man energien tilbage op til 3-4 gange. Og energien er jo den vi får ud af anlægget enten som varme eller kulde.

Hvilke forhold skal vi kigge på inden vi sætter varmepumpen op?

Det er rigtig stor betydning for varmepumpen, at den er designet til de omgivelser den skal placeres i, samt hvilke parametre den skal virke under.
Her er nogle af de forhold vi kigger på, når vi skal finde det rigtige anlæg til dit behov:

  • Størrelsen af lokaler
  • Temperaturforhold inde som ude
  • Placering af anlæg inde som ude
  • Forventning til temperatur i lokaler
  • Installationsforhold inde som ude

Kan en luft/luft varmepumpe fungere sammen med min eksisterende varmekilde?

En luft/luft varmepumpe er god som supplement til din primære varmekilde. F.eks. kan et supplement til et naturgasfyr give god mening, for at nedbringe udgifterne til gasregningen.

Som primær opvarmningskilde kan en luft/luftvarmepumpe også bruges. Med det rigtige anlæg og den rigtige placering, vil der være god økonomi i at bruge en luft/luft varmepumpe som primær varmekilde.

Forudsætninger er mange. Men den rigtige løsning kan altid findes. Lad RO´s Teknik komme med et godt bud på den løsning som passer bedst til dit behov. 

Vi forhandler bl.a. følgende mærker

Modtag et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
Evt. fotos
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

RO’s Teknik håndterer alt lige fra nybyggerier, renoveringer, tilbygninger og mindre opgaver så som udvidelser på eksisterende installationer, reparationer og fejlfindingsopgaver.

facebook    linkedin

RO's Teknik ApS

​​Navervej 30 D

4000 Roskilde
​+ Se rutevejledning

​​

Telefon: 3217 7546

E-mail: info@ros-teknik.dk

​​

CVR: 30076176