El-renovering af køkkener og badeværelser

Skal du have lavet nyt køkken eller bad, så får du sikkert brug for en dygtig elektriker. RO’s Teknik har mange års erfaring med renoveringer og kan løse opgaverne hurtigt og kvalificeret. Lad os stå for at tilslutte nye hvidevarer, montere stikkontakter og alle de andre el-opgaver, der typisk følger med indretningen af det nye rum.

Autoriseret el-installatør til udskiftning af installationer

Der er ofte overraskende mange elinstallationer i både køkken og badeværelse. Dem må du ikke selv pille ved – det må kun en autoriseret elektriker. Det er desuden din garanti for, at sikkerheden er i top, og at installationerne fungerer, som de skal.

Vi kan både flytte, udskifte og montere nye installationer, når du skal renovere. Og vi hjælper både private, boligforeninger og virksomheder, der skal have renoveret deres kontorlokaler, produktionslokaler eller lignende.

Skal du have renoveret køkken eller badeværelse som totalentreprise? Vi samarbejder med RO's Byg, der har mange års erfaring som totalentreprenør.

 

Se, hvordan vi kan hjælpe dig med større projekter.

Kontakt os og indhent et tilbud

Ønsker du at få et tilbud på din opgave eller høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Vi laver meget gerne et godt tilbud til dig, når vi har hørt mere om dit projekt.

Du kan kontakt os på telefon 3217 7546 eller på e-mail info@ros-teknik.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
Evt. fotos
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

RO’s Teknik håndterer alt lige fra nybyggerier, renoveringer, tilbygninger og mindre opgaver så som udvidelser på eksisterende installationer, reparationer og fejlfindingsopgaver.

facebook    linkedin

RO's Teknik ApS

​​Navervej 30 D

4000 Roskilde
​+ Se rutevejledning

​​

Telefon: 3217 7546

E-mail: info@ros-teknik.dk

​​

CVR: 30076176