Om RO’s Teknik​

I Ro’s Teknik har vi 25 års erfaring som fast underleverandør til typehuse. Som el-entreprenør har vi arbejdet med stort set alle typer opgaver inden for installation og el-service og bruger både vores kompetencer i det daglige arbejde og i vores rådgivning ved større entrepriser.

Vores grundlæggende værdier

Fundamentet for vores arbejde er ordentlighed. Vi holder vores aftaler, så du kan stole på, at vi bliver færdige til det aftalte tidspunkt og til den aftalte pris. Selvom et projekt ofte udvikler sig undervejs – nye løsninger kan komme til, eller ændrede omstændigheder kan betyde, at noget skal gøres anderledes – kan du være sikker på, at vi ikke præsenterer dig for ekstraregninger, medmindre vi har aftalt det.

Altid fokus på kvalitet og sikkerhed

Ordentlighed handler naturligvis også om kvalitet. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og leverer kun i én kvalitet – den bedst tænkelige. Og vi holder os løbende opdateret i vores fag gennem uddannelse og kurser for alle medarbejdere. Det er ikke mindst derfor, vi har så mange trofaste kunder.

Hvor kommer vi fra?

RO’s Teknik er ejet af Kim Rasmussen og Michael Mathiassen.

​Kim Rasmussen

Kim Rasmussen er uddannet elektriker i 1996 og har frem til 2002 arbejdet som elektriker i forskellige virksomheder samt som skibselektriker på nogle af verdens største skibe for A.P. Møller.

Fra 2002 – 2004 læste Kim til el-installatør på TEC Akademi og arbejdede derefter som el-ingeniør hos COWI. Kim har blandt andet har været med til at projektere skuespilhuset i København samt adskillige boligkarréer i København.

Michael Mathiassen

Michael Mathiassen er uddannet elektriker i 1996 og har frem til 2000 arbejdet som elektriker og overmontør i en række forskellige firmaer på Midtsjælland.

Michael har bred erfaring med installationer i boliger og har stået for elinstallationer i mere end 300 boliger for et af landets mest anerkendte byggefirmaer. Derudover har Michael varetaget elinstallationer og totalentrepriser i over 2.000 køkkener.

Modtag et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
Evt. fotos
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

RO’s Teknik håndterer alt lige fra nybyggerier, renoveringer, tilbygninger og mindre opgaver så som udvidelser på eksisterende installationer, reparationer og fejlfindingsopgaver.

facebook    linkedin

RO's Teknik ApS

​​Navervej 30 D

4000 Roskilde
​+ Se rutevejledning

​​

Telefon: 3217 7546

E-mail: info@ros-teknik.dk

​​

CVR: 30076176