​Skal du bruge en ekspert i boliginstallationer?

RO’s Teknik har stor erfaring med små og store renoverings- og tilbygningsopgaver for private kunder. Vi har blik for, hvordan de forskellige rum anvendes i dagligdagen, så du får løsninger, der fungerer i praksis.

Desuden rådgiver og inspirerer vi gerne til energirigtige løsninger og intelligente funktioner, som du slet ikke anede var mulige. Vi tilbyder også el-service og udbedring af elektriske fejl. Her går vi ind og diagnosticerer fejlen og udbedrer den, når dine installationer har brug for det.

Vi står klar, når du skal bygge nyt

Når du bygger nyt, har du en unik mulighed for at skabe helstøbte løsninger, der rækker ind i fremtiden. Det er som bekendt nemmere at trække kablerne, før vægge, gulve og lofter lukkes af. Lad os vise dig mulighederne allerede nu og sammen med dig lægge en klar plan for dit projekt, hvor prisen holder. Vi giver dig gerne et godt tilbud, når vi har hørt mere om din opgave.

Specialister i elinstallationer i køkkener

RO's Teknik har et fast team til at opsætte og renovere el-installationer i nye såvel som ældre køkkener. Du får en komplet løsning på dine installationer, hvor vi tager os af ALT håndværksarbejdet, så du er garanteret en smidig byggeproces med én tovholder. Resultatet er maksimal kvalitet til en skarp pris.

Vi er der også, når det haster

Vi har altid ansatte klar til at rykke ud, når du har brug for det til reparationer og fejlfindingsopgaver. Hvis din forespørgsel haster, kan du bare give os et kald, så sender vi straks en mand af sted.

Du kan kontakte os på telefon 3217 7546 eller på e-mail info@ros-teknik.dk

Modtag et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
Evt. fotos
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

usp-license

På sikker grund

Vores sikkerheds og kvalitetsstyringssystem (KLS) er med til at sikre, at vi som autorisationsgodkendt el-installatørvirksomhed altid følger de regler, vi er underlagt og leverer den rette kvalitet.

Systemet er underlagt audit (tilsyn) fra en udefrakommende instans hvert andet år.

usp-hard-hat

Lad os stå for det hele

I RO’s Teknik tager vi os gerne af hele dit projekt. Vi har allieret os med en række dygtige underleverandører, som deler vores tilgang til god service - og som vi leverer i samme høje standard som os selv.

Hos os får du altid en fast pris, en nøje fastlagt tidsplan og en optimal byggeproces.

usp_electrician

Gør det rigtigt fra start

Lyd - hør mere om vores sublime Sonos løsninger og smarte indbygningshøjttaler.

Indbygningsspot - skab et elegant udtryk med LED

Belysning - giv huset et flot førstehåndsindtryk.

Tv/data - gør dit netværk så fleksibelt som muligt.

Om firmaet

RO’s Teknik håndterer alt lige fra nybyggerier, renoveringer, tilbygninger og mindre opgaver så som udvidelser på eksisterende installationer, reparationer og fejlfindingsopgaver.

facebook    linkedin

RO's Teknik ApS

​​Navervej 30 D

4000 Roskilde
​+ Se rutevejledning

​​

Telefon: 3217 7546

E-mail: info@ros-teknik.dk

​​

CVR: 30076176