​Tag os med på råd, når du skal bygge eller renovere

I RO’s Teknik har vi stor erfaring med rådgivning om el-entrepriser. Derfor tilbyder vi vores kunder rådgivning i form af konsulentbistand ved forestående projekter - både for private og for erhverv.

Vi har 25 års hands on-erfaring som underleverandør til typehuse, hvor vi varetager samtlige elinstallationer. Med vores eksperter med på råd er du sikker på, at alle installationerne lever op til lovens krav om sikkerhed og funktionalitet.

Grundigt forarbejde betaler sig

Vi kender til betydningen af et korrekt projekteret byggeprojekt. Tager man for let på rådgivningen, kan det meget vel medføre ubehagelige overraskelser i byggeprocessen for bygherre og den udførende entreprenør. Det kan blive en dyr fornøjelse og føre til mange ærgrelser, når fejlene begynder at vise sig (hvilket ofte først sker, efter man er flyttet ind).

Vi holder styr på projektet

Ud over projektering af et givent byggeri kan vi også sørge for at føre tilsyn under udførelsen. Så har du vished for, at alting foregår som beskrevet og aftalt, herunder i den rette håndværksmæssige kvalitet. Vi kender håndværkerbranchen indefra og ved derfor, hvor vi skal være særligt opmærksomme, for at du får det mest tilfredsstillende resultat.

Lad os rådgive dig om dit næste projekt

Ønsker du at få et tilbud på konsulentbistand eller høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Vi laver meget gerne et godt tilbud til dig, når vi har hørt mere om dit projekt.

Du kan kontakte os på 3217 7546 eller på e-mail info@ros-teknik.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
Evt. fotos
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

RO’s Teknik håndterer alt lige fra nybyggerier, renoveringer, tilbygninger og mindre opgaver så som udvidelser på eksisterende installationer, reparationer og fejlfindingsopgaver.

facebook    linkedin

RO's Teknik ApS

​​Navervej 30 D

4000 Roskilde
​+ Se rutevejledning

​​

Telefon: 3217 7546

E-mail: info@ros-teknik.dk

​​

CVR: 30076176