Service og vedligeholdelse af installationer i boligforeninger og virksomheder

Tillid, punktlighed og pålidelighed er nøgleord for vores tilgang til faste service- og vedligeholdelsesopgaver. I RO's Teknik ved vi, at det for både boligforeninger og private virksomheder er vigtigt, at de kan regne med deres samarbejdspartnere. Derfor kan I stole på vores prisaftaler og være sikre på, at vi altid rykker ud, når der er brug for det.

Vi følger jer hele vejen

Med mere end 25 års erfaring i faget kan vi varetage alle typer elinstallationer i jeres ejendomme, herunder lejligheder og rækkehuse. Vi laver gerne faste serviceaftaler, så driften altid er sikret – uanset om I ønsker en fast aftale om vedligehold eller blot har brug for vores ekspertise på en enkelt opgave. Vi deler gerne ud af vores erfaring og tilbyder velfunderet rådgivning til alle vores kunder.

Priser, du kan stole på

Vi er både kvalitets- og prisbevidste i RO's Teknik. Når vi har hørt mere om jeres opgave, udarbejder vi et skræddersyet tilbud, som tåler at blive sammenlignet med vores konkurrenter.

Vi kan kontaktes på telefon ​32 17 75 46 eller e-mail info@ros-teknik.dk.

Modtag et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
Evt. fotos
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

RO’s Teknik håndterer alt lige fra nybyggerier, renoveringer, tilbygninger og mindre opgaver så som udvidelser på eksisterende installationer, reparationer og fejlfindingsopgaver.

facebook    linkedin

RO's Teknik ApS

​​Navervej 30 D

4000 Roskilde
​+ Se rutevejledning

​​

Telefon: 3217 7546

E-mail: info@ros-teknik.dk

​​

CVR: 30076176