Renovering af el-installation ved flytning og modernisering

Skal din elinstallation renoveres i forbindelse med et større projekt? Vi udfører renovering af installationer for private og for erhverv, fx i forbindelse med en firmaflytning eller ombygning, hvor installationerne skal flyttes til et nyt sted på samme adresse eller til en helt ny adresse. Vi rådgiver altid gerne, så du er ordentlig klædt på til at træffe den rigtige beslutning.

Giv de gamle installationer nyt liv

Lad RO’s Teknik renovere de gamle elinstallationer, når de er forældet eller blot skal opgraderes til en bedre standard. Vi hjælper ofte private boligejere ved køkkenrenoveringer, boligforeninger med fraflytningslejligheder, produktionsvirksomheder med produktionsoptimeringer og ejere af kontorlokaler, hvor installationerne skal opgraderes og tilpasses et moderne kontormiljø.

Vi sender naturligvis altid en el-installatør med stor praktisk erfaring.

Lad os se på sagen

Vores pris for renovering af elinstallationer afhænger af, hvor meget der skal renoveres og udskiftes. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov, inden vi sender dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 3217 7546 eller på e-mail info@ros-teknik.dk.​

Modtag et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
Evt. fotos
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

RO’s Teknik håndterer alt lige fra nybyggerier, renoveringer, tilbygninger og mindre opgaver så som udvidelser på eksisterende installationer, reparationer og fejlfindingsopgaver.

facebook    linkedin

RO's Teknik ApS

​​Navervej 30 D

4000 Roskilde
​+ Se rutevejledning

​​

Telefon: 3217 7546

E-mail: info@ros-teknik.dk

​​

CVR: 30076176